Divendres, 17 setembre 2021
spot_img
IniciDretsAliança nacional per reivindicar els drets de les dones i nenes amb...

Aliança nacional per reivindicar els drets de les dones i nenes amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament

Plena Inclusión i la Fundación CERMI Mujeres signen un conveni de col·laboració

conveni col·laboracio drets dones i nenes amb discapacitat intel·lectual
L’acord de col·laboració s’ha materialitzat aquest matí // Foto: Plena Inclusión

Plena inclusión i la Fundación CERMI Mujeres han signat un conveni que té com a objectiu donar continuïtat a la col·laboració conjunta per reivindicar els drets de les nenes i dones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament en tot el país.

Ana Peláez, Vicepresidenta Executiva de Fundación CERMI Mujeres i Enrique Galván, director de Plena inclusión España, han plasmat l’acord després d’un trobada en què han intercanviat punts de vista sobre la tasca conjunta que desenvolupen ambdues entitats.

banner flyer interpersonas

“L’intercanvi de coneixements entre les entitats ha servit per identificar les necessitats específiques de les dones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies. Aquesta signatura representa un veritable acord d’una ruta de treball conjunta “, assegura la vicepresidenta de la Fundació.

Els responsables de les dues entitats han reconegut la gran tasca i sincronia dels equips de treball i han coincidit en la necessitat de fomentar i visibilitzar el lideratge i empoderament de les dones amb discapacitat amb el finalitat de generar un canvi cultural a les organitzacions i en l’entorn.

Dins el marc d’aquest conveni es preveu la realització d’accions de formació sobre drets humans i les llibertats fonamentals, participació en l’agenda de la discapacitat i incidència política per a la de defensa de drets d’aquest col·lectiu.

Cristina Paredero, líder amb TEA i integrant de la Junta Directiva de Plena inclusión España, ha afirmat que: “En especial aquesta aliança permetrà posar més pes en la incidència política i social de la igualtat de gènere i discapacitat intel·lectual o de desenvolupament. M’alegra poder impulsar i formar part d’aquest camí de reivindicació “.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content