AFAM busca voluntaris per organitzar la caminada “Mataró Camina per l’Alzheimer” 

Els organitzadors volen crear una bossa fixa que ajudi en tasques logístiques

voluntaris caminada afam
Ja han començat els preparatius de la caminada contra l’Alzheimer // Foto: Imatge cedida per AFAM

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM) està buscant voluntaris per l’organització de la 9a edició de la Mataró Camina per l’Alzheimer, que ja s’ha posat en marxa a nivell organitzatiu. Els organitzadors de l’esdeveniment estan fent una crida a tots els maresmencs per participar com a voluntaris d’aquesta caminada popular, una de les més concorregudes de la comarca.

La pretensió es crear una bossa fixa de voluntaris que col·laborin per donar suport en els punts d’inscripció, la senyalització dels traçats, control de cruïlles, logística i tancament i recuperació dels senyals, entre d’altres tasques. La participació dels voluntaris es cada any molt important per l’èxit d’aquesta iniciativa.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’any passat aquesta caminada popular va reunir 4.100 persones que van tenyir de taronja bona part de la ciutat per la lluita contra l’Alzheimer. La Caminada Mataró Camina per l’Alzheimer s’organitza cada any amb l’objectiu de continuar promovent la conscienciació i sensibilització sobre aquesta malaltia neurodegenerativa.

Un centenar de persones van col·laborar en l’organització de la caminada solidària de l’any passat, dels quals una quarantena van ser voluntaris. La resta van ser mossos d’esquadra, policia local i ajudants en tasques logístiques.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*