Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSADFO amplia l'àrea privada de la seva web per a empreses i...

ADFO amplia l’àrea privada de la seva web per a empreses i organitzacions

Amb la intenció de continuar millorant el servei, i en col·laboració amb l'empresa de coordinació tecnològica Sinergia CRM, ADFO amplia l'àrea privada a empreses i organitzacions, perquè també en puguin fer ús

àrea privada per a empreses i organitzacions a la web d'adfo
Un persona consultant l’àrea privada de l’entitat // Foto: ADFO

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) d’ADFO ha ampliat la seva àrea privada a la web per a incloure empreses i organitzacions, amb l’objectiu de facilitar el contacte entre candidats i oferents de feina. Aquesta nova funcionalitat s’afegeix a l’àrea privada ja existent per a persones usuàries del SIL, implementada a finals del 2022.

L’àrea privada per a empreses i organitzacions permetrà a les empreses publicar ofertes de feina de manera fàcil i ràpida, especificant les característiques del perfil buscat i els requisits necessaris.

En aquesta nova àrea les empreses podran consultar els CV dels candidats que el SIL els hagi assignat segons les seves ofertes de feina. Això els permetrà trobar de manera ràpida i eficient els candidats que millor s’adaptin a les seves necessitats.

Les empreses també podran posar-se en contacte directe amb els candidats que els interessin a través de la plataforma, agilitzant així el procés de selecció i contractació.

Aquesta nova funcionalitat és una eina molt útil per a les empreses que busquen candidates amb diversitat funcional, ja que els permet accedir a un ampli pool de talent qualificat i motivat. A més, el SIL ofereix a les empreses assessorament i suport en la gestió de la diversitat a l’empresa, per tal de garantir la inclusió i el benestar de tots els seus treballadors.

El SIL d’ADFO acompanya les persones amb diversitat funcional en la seva recerca de feina, oferint-los un servei integral que inclou formació, orientació laboral i intermediació en el mercat de treball. A més, el SIL també col·labora amb les empreses per a promoure la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional i garantir la seva igualtat d’oportunitats.

Si estàs interessat a saber-ne més sobre l’àrea privada del SIL d’ADFO, pots visitar la seva pàgina web o posar-te en contacte amb ells a través del correu electrònic o el telèfon.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content