Dijous, 13 juny 2024
IniciENTITATSAcord de Fundació Grup SIFU i XPO per fomentar la diversitat i...

Acord de Fundació Grup SIFU i XPO per fomentar la diversitat i la inserció laboral

Promouran llocs de treball segurs i estables i impulsaran activitats formatives i de sensibilització

logo grup sifu insercio laboral

Fundació Grup SIFU, entitat sense ànim de lucre l’activitat del qual se centra en la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, i XPO, proveïdor líder de serveis de transport i distribució de mercaderies, han aconseguit un acord per impulsar la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.

Ambdues entitats impulsaran la inserció de persones amb discapacitat i en fomentaran una integració plena i real al mercat laboral del dit col·lectiu. A més, en virtut d’aquest acord, promouran la creació de llocs de treball estables, assegurances i protegits per el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Entre altres iniciatives, en el marc d’aquesta col·laboració, Fundación Grupo SIFU assessorarà XPO en matèria de formació sobre el procés de gestió i selecció de perfils amb diversitat funcional.

PUBLICITAT

L’acord també contempla el desenvolupament de programes i dinàmiques en línia de sensibilització interna en matèria de diversitat i inclusió, així com la participació de XPO en activitats de Voluntariat Corporatiu.

Massimo Marsili, director general del sud d’Europa i el Marroc, XPO, ha afirmat: “El nostre compromís amb les pràctiques antidiscriminatòries és un dels pilars clau de la nostra cultura a XPO. Amb la nostra  col·laboració amb Fundación Grupo SIFU donem un pas més en la promoció de llocs de treball inclusius i assegurances que garanteixin la igualtat d’oportunitats per a tots. En acollir membres de l’equip amb diverses capacitats i punts de vista, ens convertim en una organització més productiva i creativa”.

Per la seva banda Miquel Angel López Sampietro, Director de Fundació Grup SIFU, ha destacat el valor social d’aquesta aliança: “Acords com aquest ens permeten continuar avançant en la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional i, especialment posar en valor les seves enormes capacitats per sobre de qualsevol barrera. Necessitem que empreses tan conscienciades i rellevants per al teixit social, laboral i econòmic d’Espanya com a XPO apostin clarament per la formació en diversitat dels seus equips i la contractació dels col·lectius més vulnerables”.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content