La 9ª edició del Mataró Camina per l’Alzheimer necessita voluntaris per al nou traçat urbà

La presentació oficial es fa al parc de l’Ermita de Sant Simó

voluntaris-mataro-camina-per-alzheimer
Cartell de la Mataró Camina per l’Alzheimer // Foto: AFAM

Avui a les 11 hores es fa la presentació oficial de la 9ª Mataró Camina per l’Alzheimer a l’escenari habitual del punt de partida de la caminada, el parc de l’Ermita de Sant Simó. En la trobada es donaran a conèixer les necessitats específiques de voluntariat i s’exposaran els principals reptes i novetats de l’edició d’enguany.

L’acte comptarà amb la presència del regidor d’Esports, Josep M. Font; la Regidora de Benestar Social, Isabel Martínez; la presidenta honorífica de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), Ascensió Miró; el responsable del traçat i recorreguts i membre de la colla Pocs i Bons, Ramon Hurtado, així com el coordinador de la Caminada, Joan Antoni Ciller.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

“Mataró Camina per l’Alzheimer”, que en aquesta edició tindrà lloc el 2 d’octubre, està organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer Maresme (AFAM) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i moltes entitats de la ciutat. La caminada s’organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a aquelles famílies amb menys recursos que pateixen directament o indirecta els efectes de l’Alzheimer. L’any passat van participar 4.200 persones i es van recaptar 18.000€.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*