La 9 edició del “Mataró Camina per l’Alzheimer” recapta prop de 21.800 euros

L’alcalde de Mataró lliura un xec a la presidenta de l’AFAM

xec-recapta-mataro-camina-alzheimer-david-bote
L’alcalde de Mataró lliura un xec de la recaptació // Foto: AFAM

La presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), Mª Angels Fradera, va rebre el passat 21 d’octubre de la mà de l’alcalde de Mataró, David Bote, un xec per valor de 21.762,19€ per la recapta assolida en la última edició del Mataró Camina per l’Alzheimer”.

En l’acte de lliurament celebrat a l’Hotel Atenea de Mataró, que va aplegar a una setantena de persones entre organitzadors, voluntaris i patrocinadors de la 9ª Mataró Camina per l’Alzheimer, l’AFAM es va mostrar especialment agraïda i orgullosa de participació històrica assolida enguany ja que amb aquests beneficis “podrem ajudar moltes famílies amb pocs recursos a fer front aquesta malaltia”.

BANER_300X250

Juan Antoni Ciller, coordinador i propulsor del Mataró Camina per l’Alzheimer també va donar les gràcies a tots els voluntaris, institucions, entitats col·laboradores i mataronins per fer possible aquesta gran fita. Ciller també va recordar i aplaudir la figura de Rafa Juncadella i Urpinas, present en el sopar de celebració, per encoratjar-lo a promoure la primera Mataró Camina per l’Alzheimer.

La cloenda va anar a càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote, qui va felicitar l’excel·lent organització del Mataró Camina per l’Alzheimer i va manifestat que “és increïble que amb una acció tan quotidiana com és caminar puguem ajudar a un altre. És un símbol de les coses que podem arribar a canviar plegats”.

AFAM és una entitat que té més de 20 anys de trajectòria i dóna suport a familiars de malalts d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives a través dels seus serveis, com el Centre

de Dia Terapèutic, Tallers de Memòria, ajudes tècniques, servei psicològic i legal, serveis d’atenció domiciliària, serveis de transport al centre de dia, etc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*