Tot a punt pel Territori Special d’aquest cap de setmana a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella

Hi participaran més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual

territori special cap setmana seu urgell andorra
Cartell del Territori Special que es fa aquest cap de setmana // Foto: Special Olympics Catalunya

Més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran aquest cap de setmana a Andorra la Vella i a La Seu d’Urgell en cinc disciplines esportives: futbol sala, atletisme a Andorra la Vella i petanca, ciclisme i bàdminton a La Seu d’Urgell, dins del Territori Special Olympics que se celebra a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella i que marquen l’inici del camí cap als Jocs Special Olympics 2018.

En total els participants provenen de 41 clubs i/o delegacions, la majoria de Catalunya, però aquest Territori Special també té un caràcter internacional amb les delegacions de Special Olympics Andorra, Monaco i les CCAA de Castilla la Mancha i Aragón.

banner_dental

Per tirar endavant la part esportiva, 170 voluntaris i voluntàries ajudaran a organitzar l’esdeveniment, des del desenvolupament logístic, comunicació o l’atenció als esportistes. La competició començarà dissabte matí amb el futbol sala i a la tarda ja començarà la resta d’esports.

A més, durant tot el cap de setmana a cada localitat hi haurà un espai, el village, per a realitzar altres activitats lúdiques on s’hi s’instal·larà un escenari amb espectacles, tallers per a tota la família.

L’acte de cloenda del Territori Special tindrà lloc al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell i on es mostrarà per primera vegada el logotip dels Jocs Special Olympics 2018.

1 Trackback / Pingback

  1. El Territori Special de La Seu i Andorra encén la flama olímpica dels Jocs Special Olympics 2018 - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*