4ª edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Organitzats per la Fundació Plataforma Educativa

cartell premis acció social
Cartell dels premis // Foto: Imatge cedida per Fundació Plataforma Educativa

Fins el proper 24 de març esta oberta la convocatòria de la 4ª edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras organitzats per la Fundació Plataforma Educativa. Les bases de la convocatòria divideixen el premi en tres categories: Corresponsabilitat ciutadana, Emprenedoria Social i Innovació Social.

Aquests premis, que tenen un triple objectiu de reconeixement, d’incentiu i de compromís, valora la tasca de totes aquelles persones serveis, projectes i organitzacions que, des de l’acció social i la innovació, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya; d’estímul per l’esforç i perseverança d’aquelles iniciatives i projectes que volen donar solucions innovadores als reptes socials i de posar en valor el compromís amb la societat que els actors socials mostren a través de la seva acció, pes i trajectòria.

BANER_300X250

El divendres 22 d’abril es donaran a conèixer els guanyadors, durant l’acte d’entrega de premis que es celebrarà a la ciutat de Girona.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*