Dimecres, 19 gener 2022
IniciCulturaOberta la candidatura a la 5a edició dels Premis Acció Social Maria...

Oberta la candidatura a la 5a edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

premis acció social plataforma educativa
Cartell dels Premis d’Acció Social // Foto: Fundació Plataforma Educativa

S’ha obert la convocatòria per participar a la 5a edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras de la Fundació Plataforma Educativa que donen reconeixement a projectes socials relacionats amb la innovació, l’emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana.

Els Premis d’Acció Social volen donar a conèixer i reconèixer aquells projectes que es duen a terme per part d’organitzacions, persones o empreses que treballen pel benestar social de les persones de Catalunya i ho fan a partir de tres categories:

  • Innovació Social, que reconeix idees i/o projectes innovadors que encara no s’han de dur a terme o que tot just comencen i, pels quals, el premi pot ser una empenta o incentiu per implementar-se, ja que s’entrega un diploma i una ajuda econòmica de 1500€.
  • Emprenedoria Social, que premia projectes i iniciatives consolidats que afavoreixen l’economia i el teixit social i l’emprenedoria de les persones residents a Catalunya. Per poder tirar endavant aquests projectes l’entitat lliura al guanyador un diploma i 1500€.
  • Corresponsabilitat ciutadana,que volen ser un reconeixement a persones que hagin dedicat part de la seva vida professional i/o personal a la millora de la societat. L’organització reconeix aquesta dedicació amb un guardó i un present.

A la última edició dels premis, el guardó en la Innovació Social se li va entregar al programa d’oci alternatiu juvenil “VentePáKá” de la Fundació Marianao. En la categoria d’Emprenedoria Social, se’l va destinar al projecte “Absorvalia”, empresa de caràcter social i, finalment, el reconeixement de Corresponsabilitat Social va ser per l’Hble.Sra. Carme Capdevila per la seva llarga experiència en la protecció de la infància.

Els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen i creixen amb una triple voluntat: de reconeixement, d’incentiu i de compromís. El reconeixement enfocat a la tasca de totes aquelles persones, serveis, projectes i organitzacions que, des de l’acció social i la innovació, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya. També a l’estímul per l’esforç i per perseverança d’aquelles iniciatives i projectes que volen donar solucions innovadores als reptes socials i de posar en valor el compromís amb la societat que els actors socials mostren a través de la seva acció, pes i trajectòria.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content