Dissabte, 20 abril 2024
spot_img
IniciDISCAPACITATIgualada posa a disposició d’entitats i organitzacions un nou centre de salut...

Igualada posa a disposició d’entitats i organitzacions un nou centre de salut mental

igualada nou centre salut mental
Inauguració del nou centre comunitari de salut mental // Foto: CS Igualdada

A partir d’ara Igualada compte amb l‘Espai Salut, un nou centre comunitari de salut mental que acull els Serveis de Promoció de la Salut Mental i el Benestar Emocional de l’Ajuntament d’Igualada, el Centre de Dia i Espai Terapèutic del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), el Club Social AIDAR i el projecte “Visc al matí” de l’Associació per la Rehabilitació del Malalt Mental de l’Anoia (ARMPA).

També hi són ubicats el programa “Activa’t x la salut mental”, l’Espai Situa’t de la Federació de Salut Mental de Catalunya, el Departament de Salut de la Generalitat i l’Equip de Valoració de la Discapacitat i la Dependència del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

L’Espai Salut es troba ubicat a l’edifici de l’antic Centre Arian, a la Plaça d’Espanya d’Igualada, que va acollir fins al 2015 el centre de dia del Consorci Sociosanitari d’Igualada. Es tracta d’un lloc cèntric i ben comunicat per accedir-hi tant amb vehicle particular com amb transport públic.

Aquest nou equipament té una superfície de 530 metres quadrats que es reparteixen en dues plantes totalment accessibles i sense barreres arquitectòniques, amb capacitat per allotjar els diferents serveis i activitats que s’hi desenvoluparan.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content