Primera jornada de la temporada 2016-2017 del programa Promonat de natació adaptada 

Tindrà lloc el dissabte 17 de desembre al CAR de Sant Cugat

primera jornada promonat natació
26 joves nedadors participaran a la primera jornada de tecnificació // Foto: FECPC

El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) albergarà el proper dissabte 17 de desembre la primera jornada Promonat de la temporada 2016-2017 que comptarà amb la participació dels vint-i-sis joves nedadors convocats per les diferents federacions catalanes d’esport adaptat.

El Promonat és un projecte creat al 2015 per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), amb l’objectiu de potenciar la natació adaptada de base a Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant aquestes jornades es fa un seguiment tècnic-esportiu de joves nedadors que encara no han assolit el nivell tècnic per anar als Campionats d’Espanya i es troben en una fase prèvia al grup de tecnificació. Aquests joves nedadors reben un servei tècnic complet, on les distintes federacions aporten un tècnic especialista de cada federació que té ple domini de gestió, respectivament, de les discapacitats de deficiència visual, de paràlisi cerebral, o física.

Promonat forma a tècnics en l’entrenament i les adaptacions que els esportistes necessiten en funció de la seva discapacitat; fomenta les relacions i la comunicació entre tècnic-esportista, esportista-esportista, tècnic-tècnic; i facilita que els agents participants en el projecte -principalment esportistes i tècnics- comparteixin coneixements, aprenentatges i vivències. Per últim, aquest programa serveix per millorar aspectes tècnics bàsics dels nedadors que ajudin en la seva progressió esportiva, contribuint a la formació integral del nedador.

BANER_300X250

Programació de la Jornada i participants

09:45 h Arribada a les instal·lacions i concentració a la porta principal

10:00 h Inici de la xerrada, de 30 minuts de durada, destinada a familiars  

10:30 h Inici de l’entrenament físic al gimnàs  

11:15 h Fi de l’entrenament físic al gimnàs i preparació (vestuari) per entrenament aquàtic   

11:30 h Inici de l’entrenament aquàtic   

13:00 h Fi de l’entrenament aquàtic, fotografia de família i comiat  

Estan convocats els següents esportistes, tots ells amb llicència esportiva tramitada a la corresponent federació per la temporada 2016-2017:

Per part de la FCEDF: Pol Sallent Hernández del CN Martorell ·  Giovanny Tunari Fernández del CN Martorell · Iker Ruiz Urbaneja del CN Balaguer ·  Miguel Ángel Serrano Domínguez de la Fundación Adapta2 · Matías Benjamín Orellana de la Fundación Adapta2 · Miguel Bosch Pastor del CN Sabadell · Imran Belahsen Assekkaj de l’Escola Aquàtica de Girona.

Per part de la FECPC: Mark Castro del CN Mataró ·  Daniel Ferrer del CN Mataró· Aitor Vega Ulloa del CN Sabadell · Mónica Pamela Moposita Fundación P. para la promoción del deportista Adaptado · Pol Puiggener Marsà del CE Alba · Nerea GarcÍa del CN Tarraco· Natàlia Sánchez de l’Escola Federativa · Carles Gómez del CN Piera.

Per part de la FCECS: Vicente Martínez Teodoro del CRE Barcelona · Ángela González Gutiérrez del CRE Barcelona · Claudia Saludes Gasca del CN Mataró · Marc Castro García del CN Mataró · Aitor Vega Ulloa del CN Sabadell · Mónica Pamela Moposita Luiza de la Fundación Adapta2 ·  Daniel Ferrer Robles del CN Mataró · Pol Puiggener Marsà del CE Alba · Nerea García Marqués del CN Tarraco · Natalia Sánchez Diestro del “Fent Esport” · Carles Gómez Batalla del CN Piera.  

L’equip tècnic està format per personal qualificat i reconegut de cadascuna de les federacions esportives que organitzen les jornades. Per aquesta edició es compta amb els següents tècnics responsables:  Coordinació general (Jaume Marcé); per part de la FCEDF (Xavier Cenzano); per part de la FECPC (Roger Cruañas) i per part de la FCECS (Jaume Marcé).  

Paral·lelament el llistat de tècnics convidats per aquesta primera jornada son: Gaby Rodríguez del CN Sabadell · Sergio Moyano del CN Sabadell ·  Jesús Collado de la Fundación Adapta2 · María Folgado del CN Mataró · Irina Barceló del CN Martorell · David Pifarré del CEN Balaguer  · Anna Balp del CE Alba · Júlia Catot de les Escoles Federatives · Rous Martínez de les Escoles Federatives · José Javier Montón del CN Tarraco· Toni Tarriño del CN Piera.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*