Es constitueix a Lleida el Consell Municipal de LGBTIQ

Es crea atenent una moció promoguda per l’Associació Colors de Ponent

consell municipal lgtbiq lleida
El nou Consell Municipal de LGTBIQ a la seva primera reunió // Foto: Ajuntament de Lleida

La setmana passada es va constituir a Lleida el Consell Municipal per als Drets de les Persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i Queer i contra la LGTBIFòbia, que estarà presidit pel tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez. Aquest ens s’ha creat després que s’aprovés per unanimitat al Ple del passat mes d’abril atenent a la moció promoguda per l’Associació Colors de Ponent.

La finalitat d’aquest nou organisme és garantir la visibilitat i la implementació de la Llei per eradicar la LGTBIFÒBIA a la ciutat de Lleida. La diversitat sexual i afectiva de la nostra societat complexa fa necessari continuar realitzant accions per sensibilitzar a la ciutadania en la no discriminació per raons d’orientació sexual. En aquest sentit, l’Ajuntament de Lleida vol potenciar el diàleg i la sensibilització de la ciutadania vers les diferents orientacions afectives i sexuals per tal d’afavorir el respecte a la diversitat i la convivència.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquest sentit el Consell Municipal per als Drets de les Persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i Queer i contra la LGTBIFòbia durà a terme funcions de consulta i assessorament a aquells àmbits i departaments  municipals que ho sol·licitin, i farà propostes d’actuació en temes de competència municipal que afavoreixin la visibilització i la sensibilització entorn la diversitat afectiva i sexual com una eina de convivència.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*