Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per les sortides Respir de la propera tardor

Calella de Mar, Girona i Figueres seran les destinacions d’enguany

sortides respir tardor salut mental cat
El Programa Respir de tardor ja ha programat tres sortides // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya ha obert les inscripcions per les sortides Respir de la propera tardor, que enguany tindran aquest calendari: Calella de Mar: 16-18 setembre. Reunió informativa: 14 setembre a les 16h (totes les reunions informatives són a la seu de la Fundació SMC, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, 08002 Barcelona); Girona: 28-30 octubre. Reunió informativa: 26 octubre 16h; Figueres: 11-13 novembre. Reunió informativa: 9 novembre 16h

Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació les persones interessades s’han de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

BANER_300X250

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*