1er Triatlò Indoor a L’Hospitalet en favor de persones amb diversitat funcional

Els beneficis de la prova aniran a l'associació No Somos Invisibles

cartell triatlò solidari
Cartell Triatlò Solidari // Foto: Imatge cedida per No Somos Invisibles

El proper 15 de maig se sumaran l’esport i la solidaritat a les piscines Municipals de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) en el 1er Triatlò Indoor Triatletes Solidaris!, una iniciativa en favor de l’associació No Somos Invisibles, una entitat que treballa per la inclusió socio-laboral de persones amb paràlisi cerebral.

La prova comptarà amb una part de natació que es realitzarà a la piscina exterior de 50 metres de les instal·lacions municipals; un tram on els participants faran servir les bicicletes estàtiques i finalment una cursa que tindrà lloc dins d’un circuït tancat al trànsit. Les sortides es faran en grups de 40 triatletes i seran premiats els tres primers classificats de cadascú dels grups participants.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les 300 inscripcions previstes per participar en aquesta competició solidària es poden fer en tres modalitats diferents: Experimentats, Iniciació i Persones amb Diversitat Funcional. També es pot col·laborar amb un dorsal solidari.

Els participants en la modalitat de Persones amb Diversitat Funcional faran 300 metres de piscina acompanyats d’un triatleta, 20 minuts de bicicleta estàtica i 2,5 quilòmetres de carrera a peu. Aquesta modalitat serà gratuïta.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*