La 15a edició del Posa’t la Gorra d’AFANOC a PortAventura Park aplega vora 7.000 persones

La Fundació PortAventura dona el tret de sortida al projecte PortAventura Dreams

posat la gorra afanoc portaventura park
La 15a edició del Posa’t la Gorra va ser tot un èxit de participació // Foto: AFANOC

El passat dissabte prop de 7.000 persones es van posar la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies a la festa “Posa’t la Gorra!”, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) en col·laboració amb la Fundació PortAventura.

Enguany la festa va tenir un caire especial per la celebració del quinzè aniversari. A més a més de les atraccions del parc van poder gaudir d’actuacions musicals i d’animació, tallers i la festa de l’escuma que va refrescar la calor.

BANER_300X250

Com sempre el moment més important i emotiu de la festa va ser la lectura del manifest a càrrec de dos nens de l’AFANOC, acompanyats pels representants institucionals i membres de la junta, que van tenir unes paraules pel Pep Plà, president de l’associació que ens va deixar fa poc.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació de Tarragona d’AFANOC i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en 6 anys en funcionament ja ha donat servei vora les 900 famílies.

La festa també va ser l’inici de PortAventura Dreams, un projecte que la Fundació PortAventura ha engegat a benefici de les famílies de l’AFANOC, i en el que les famílies senceres podran gaudir d’una autèntica experiència de luxe a PortAventura World que inclourà una estada completa i personalitzada de cap de setmana al parc i ressort.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*