140 esportistes amb discapacitat intel·lectual al 32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula de les Borges Blanques

Organitzat per la Federació ACELL

campionat catlunya tennis taula discapacitat intel·lectual borges blanqeus
Hi van participar esportistes provinents de tot el territori català // Foto: Special Olympics Catalunya

Fins a 140 esportistes van participar en el 32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula, organitzat per la Federació ACELL amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, DKV, Special Olympics Catalunya i el Club de Tennis Taula Borges Blanques. i el patrocini de l’Obra Social La Caixa, que es va disputar el passat cap de setmana a Les Borges Blanques.

Els esportistes van poder gaudir de les magnífiques instal·lacions en el Centre de Tecnificació del Club de Tennis Taula Borges Blanques. Durant les diferents entregues de medalles hi van ser presents Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, Anna Pàmies, presidenta de la Junta Territorial de la representació de Lleida de la Federació ACELL, Enric Vall, president del Club del Tennis Taula Borges i Jordi Ribalta, Vicepresident del Consell Comarcal de les Garrigues.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A part de la competició per grups i nivells, també van tenir lloc les proves adaptades, ja que d’aquesta manera tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual tenen l’oportunitat de participar en la competició.

De la província de Lleida van participar: ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Estel de Balaguer, C.E Talma de Juneda i Associació Alba de Tàrrega. De la província de Girona l’únic representant va ser El CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De la província de Tarragona: Club Esportiu Solc i la Fundació Estela de Tarragona, Fundació Villablanca i C.E Alba de Reus. I de la província de Barcelona: TEB, GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; ASPADI de Cerdanyola del Vallès, C.E Pengüí de Terrassa, C.Hoquei Ripollet de Ripollet; Centre Aral-Fund.Atendis de Sabadell; Associació Sant Tomàs de Vic i Fundació Esportiva Fedamar d’Arenys de Mar.

BANER_300X250

El tennis taula és una de les 16 disciplines esportives que la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya fomenten durant la temporada esportiva.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*