Quatre joves de Down Lleida fan pràctiques formatives a diverses sucursals de l’entitat bancària BBVA

Dins el seu programa d’inserció sociolaboral Integra XXI

joves down lleida formacio sucursals bbva
Els quatre alumnes mostrant els seus diplomes formatius // Foto: Down Lleida

Quatre joves de l’Associació DOWN Lleida van finalitzar la setmana passada un període de pràctiques formatives com a auxiliar d’oficina a diverses sucursals de l’entitat bancària BBVA.

Durant aquestes pràctiques a les sucursals, els alumnes han realitzat diferents tasques com l’arxiu digital, repartir la valisa, ajudar els gestors a planificar les tasques, assistir els clients i derivar-los a l’àrea correspondent, realitzar enquestes de satisfacció o reposar materials i condicionar les sales d’atenció als clients, entre altres funcions. També han participat activament en reunions de negoci de la pròpia oficina.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La metodologia del programa en què han participat inclou una formació prèvia i l’acompanyament d’un preparador laboral que és un professional de Down Lleida.

Down Lleida emmarca aquestes pràctiques en el seu programa Integra XXI, que promou la formació i inserció sociolaboral en empreses ordinàries amb la modalitat de treball amb suport i la planificació centrada en la persona.

BANER_300X250

A més de a la ciutat de Lleida, BBVA duu a terme aquestes pràctiques a l’àrea metropolitana de Barcelona i a la Catalunya Central, amb l’objectiu d’afavorir el procés d’inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o Síndrome de Down.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*