El CB Pardinyes de Lleida presenta la creació d’una nova secció de bàsquet en cadira de rodes

És el primer equip lleidatà amb una secció d’aquest esport

cb pardinyes lleida nova secció bàsquet cadira de rodes
La nova secció ha comptat amb el suport de la FCEDF i de les institucions // Foto: CB Pardinyes

El bàsquet en cadira de rodes català compta des d’ara amb un nou equip, el CB Pardinyes de Lleida, que acaba de crear la seva secció de bàsquet en cadira de rodes, convertint-se en el primer equip lleidatà d’aquest esport.

L’acte de presentació de l’equip es va fer el dijous 25 d’octubre, i va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Josep Giménez, que va manifestar la il.lusió per aquest nou projecte esportiu. “Per a la Federació Catalana això suposa l’assoliment d’una il·lusió llargament perseguida. El nostre desig és portar l’esport per gent discapacitada a tot el territori català, i ens mancava la província de Lleida que no hi havia cap equip”, va dir.

BANER_300X250

Des de les institucions (Govern, Diputació i Paeria), també han mostrat el seu suport al projecte, manifestant la necessitat d’apropar tota mena d’esports a la gent perquè aquesta pugui elegir el què vol practicar. També van estar presents a la presentació Joan Segura, representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Paco Cerdà, de la Diputació de Lleida i Montse Parra, Regidora d’Esports Paeria Lleida.

L’equip estarà dirigit per Carla Calonge i començarà realitzant entrenaments cada 15 dies a la pista del Pavelló Municipal de Pardinyes.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*