Dissabte, 1 octubre 2022
Dissabte, 1 octubre 2022
IniciEntrevistesBianca Mora: "M’encantaria ser un icona per a les persones amb síndrome...

Bianca Mora: “M’encantaria ser un icona per a les persones amb síndrome de Down”

bianca mora zumba down
Bianca Mora ha creat un canal de zumba a Youtube // Foto: Bianca Mora

Bianca Mora és de Montcada i Reixac i al seu perfil d’Instagram ho diu molt clar “Quiero ser influencer“. Actualment té 36 anys i li encantaria ser una icona en el món de les xarxes socials dins el col·lectiu de les persones amb Síndrome de Down

També ha creat un canal a youtube ‘Bianca Zumba Down’ per demostrar que les persones amb síndrome de down també poden tenir ritme i coordinació. Des del Diari de la Discapacitat us animem a seguir a la Bianca en les seves xarxes socials i utilitzar la seva etiqueta #viviendoconundown. A veure si entre tots fem possible el seu somni! 

Com va ser la teva infantesa?   

La meva infantesa, doncs va ser una mica mes difícil que per a la resta. Vaig haver de superar les coses doblement degut a la síndrome de Down. Però arriba un moment que t’hi acostumes, i ho superes. A l’adolescència la cosa va millorar i ja hem veia mes acceptada en tots els aspectes.  

Et consideres una persona tímida?    

D’entrada si… però quant agafo confiança ja no ho soc.  

Quins son els teus referents de youtuber?    

La meva referent al youtube és la Dulceida.   

T’assessora algú en aquest món de les influencers   

No m’assessorà ningú ho porto tot jo tot sola. 

On t’agradaria arribar en aquest món?    

M’agradaria ser influencer i convertir-me en una icona aquest món i referent del col·lectiu de les persones amb síndrome de Down.   

Realment creus que pots ser un referent per a la gent amb discapacitat?    

Sí. Les persones amb síndrome de Down també podem destacar en el món de les influencers i youtubers. M’encantaria ser un icona del meu col·lectiu.   

Què et diuen els teus pares i amics et donen suport?    

Els meus pares no hem diuen res. Sóc molt independent i m’ho faig tot jo.    

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content