La versió de Els Pastorets del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis al Teatre Principal de Terrassa

El proper divendres 15 de desembre a les 18h

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
versió els pastorets prodis paràlisi cerebral
La representació està arrelant com a tradició de Nadal de l’entitat // Foto: Prodis Terrassa

Un total de 24 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis, acompanyats per tot l’equip de professionals del servei, representaran aquest divendres 15 de desembre a les 18h la seva versió de Els Pastorets al Teatre Principal de Terrassa, en un acte que després d’un llarg parèntesi, es va recuperar ara fa dos anys amb motiu del 25è aniversari de l’entitat i que va arrelant com a tradició de Nadal de Prodis i de la ciutat de Terrassa.

Els components d’aquesta representació porten mesos assajant aquesta obra. El guió, els decorats, el muntatge, les gravacions, i tot ha estat creat al Centre de Paràlisi Cerebral, adaptant l’obra a la seva realitat, per tal de poder treure el màxim potencial a les seves capacitats. Són uns Pastorets únics i diferents amb què actors i actrius amb paràlisi cerebral, són capaços de demolir tòpics i trencar estigmes, presentant una obra plena d’humanitat i d’esperit nadalenc.

La música anirà a càrrec, per tercer any consecutiu, de professors i alumnes de l’Escola de Música – Conservatori de Terrassa.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari