Una foto d’una dona amb gos pigall i bastó guanya el concurs ‘VEO EVOLUCION’ a Catalunya

Adriana Cabello venç amb la seva obra ‘Complementarse’

concurs veo evolucion gos pigall bastó
La fotografia guanyadora del concurs a Catalunya // Foto: ONCE Catalunya

Adriana Cabello Aguilera amb la seva obra “Complementarse” ha estat la guanyadora a Catalunya del concurs fotogràfic “VEO EVOLUCIÓN” de l’ONCE, La seva fotografia, en la que es veu en primer terme una dona acompanyada del seu gos pigall i el bastó blanc que usen les persones cegues, i amb la llegenda “Entendre’ns entre tots”, il·lustrarà els 5,5 milions de cupons del sorteig diari de dimarts 18 de setembre de 2018.

En total s’han presentat al concurs 1.190 fotos, d’elles 117 a Catalunya, que -amb motiu del 80 aniversari de l’ONCE– tenien l’objectiu de buscar les instantànies que millor reflecteixin l’evolució social, en qualsevol de les seves facetes, en cadascuna de les 17 comunitats autònomes i les dues ciutats autònomes de l’Estat.

En total s’han seleccionat 19 fotos, una per comunitat o ciutat autònoma, que apareixeran impreses en els cupons de l’ONCE, signades amb el nom i cognoms del seu autor.

Per a la segona categoria de premis, a les 11 millors fotos de cada comunitat en funció dels vots, el regal és un àlbum Maxi Hofmann de 18 pàgines i impressió digital. Per a la tercera categoria de premis, entre tots els participants, se sortejarà moltíssims productes de Hofmann o descomptes equivalents. Els sortejos es realitzen davant notari.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*