Tretze alumnes universitaris amb discapacitat reben beques per a la realització de grau i màster

Quarta edició de les beques de la Fundació Universia i la Fundació Repsol

tretze universitaris discapacitat begues grau màster
Alguns dels alumnes estudien a universitats de Catalunya // Foto: Fundación Universia

Un total de 13 estudiants universitaris amb discapacitat, entre ells alguns que estudien a la Universitat Rovira i Virgili, la Politècnica de Catalunya i la de Barcelona, han estat becats per la Fundación Universia i la Fundación Repsol, per impulsar la realització dels seus estudis en àrees tècniques i d’aquesta manera promoure la formació de joves amb discapacitat.

Aquestes beques, que arriben enguany a la seva quarta edició, tenen una dotació econòmica de 5.000 euros per alumne, i estan destinades a persones amb discapacitat per a la realització d’estudis superiors en àrees tècniques.

Segons els seus promotors, la iniciativa té l’objectiu d’impulsar l’accés de persones amb discapacitat a graus i màsters relacionats amb la enginyeria, física, matemàtiques o geologia.

Les beques tenen una duració d’un any acadèmic, que pot ampliar-se a un any més segons la duració del màster i fins a tres vegades en el cas dels graus universitaris.

Des de la seva posada en marxa en l’any 2014, un total de 25 estudiants universitaris amb discapacitat han estat becats dins d’aquest programa.

Deixa un comentari