TRAM estarà present a la primera edició de l’Smart Mobility World Congress de Barcelona

Se celebra els dies 14, 15 i 16 de novembre a Fira de Barcelona

cartell tram smart mobility world congress barcelona
Cartell del Smart Mobility World Congress // Foto: Fira de Barcelona

El TRAM participa en la primera edició de l’Smart Mobility World Congress , que tindrà lloc a Fira de Barcelona els dies 14, 15 i 16 de novembre, en el marc de l’Smart City Expo World Congress. El nou certamen, que tindrà periodicitat anual, analitzarà l’impacte del transport intel·ligent i, en aquesta primera edició, reunirà experts de tot el món i empreses líders per donar a conèixer les últimes innovacions en mobilitat urbana i interurbana.

A l’estand que TRAM tindrà a l’Smart Mobility, i a través d’una pantalla interactiva, es podran veure les principals xarxes de tramvia de tot el món i posar a prova els coneixements ferroviaris i tramviaris. A més, dos vídeos mostraran com el tramvia ha ajudat a millorar la qualitat de vida de les ciutats.

banner-electium_300x250_v2

El nou Smart Mobility World Congress organitzat per Fira de Barcelona es presenta com la cimera més important dedicada al transport intel·ligent. Neix de la fusió de BcnRail, el saló de la indústria ferroviària de Fira de Barcelona, i de l’eix de mobilitat del l’Smart City Expo World Congress.

Les ponències d’aquesta primera edició tindran lloc a l’Smart Mobility Hub, espai en què participaran més de 80 e xperts en l’àmbit del transport.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*