Un total de 12 alumnes participen al curs d’àrbitre nacional d’hoquei en cadira de rodes al CAR de Sant Cugat

Organitzat per la FEDDF i la FCEDF

participants curs nacional àrbitres hoquei cadira rodes elèctrica
Participants al curs nacional d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes // Foto; FCEDF

Un total de dotze persones han participat aquest cap de setmana al curs nacional d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que s’ha celebrat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

El curs ha estat impartit per Julián Delgado, àrbitre nacional d’hoquei en cadira de rodes i Salvador Pons, entrenador i àrbitre nacional d’hoquei. Durant la jornada de dissabte es va portar a terme tota la formació teòrica sobre les regles de joc, formularis, actes i altres aspectes relacionats amb l’esport i també practiques d’arbitratge al terreny de joc. Durant la darrera jornada del curs, diumenge 17 de desembre es van fer els exàmens teòrics i pràctics dels futurs àrbitres amb la col.laboració de jugadors dels diferents equips catalans d’hoquei.

Per a Oriol Lozano, director tècnic de la FCEDF, “la realització d’aquest curs permet la formació de nous àrbitres, tant a nivell nacional com català, per portar a terme diferents competicions, ja sigui a nivell autonòmic com nacional i rellançar d’aquesta manera l’hoquei en cadira de rodes elèctrica”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*