La temporada de boccia termina a Sant Cugat amb la 27a edició del Campionat de Catalunya

Se celebra demà i està organitzat per la FECPC i el Boccia Team

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
boccia final temporada campionat catalunya
La jornada de demà tancarà el calendari català de boccia // Foto: FECPC

Demà dissabte el PAV 3 de la Rambla de Sant Cugat del Vallès acollirà la 27a edició del Campionat de Catalunya de Boccia, l’últim esdeveniment de la temporada d’aquest esport al calendari català, on a més de les finals de cada categoria, també es jugaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana.

Organitzat per la Federació Esportiva Catalana Paràlisi Cerebral (FECPC)  i el club local Boccia Team, els primers classificats a la lliga de cada categoria s’enfrontaran per aconseguir el títol a BC1, BC2, BC3,BC4 i BC5.

En categoria BC1 s’enfrontaran Ferran Ribas (CE Boccia 360) contra Arantzazu Maestro (CE Esbonat) i Josep Capdevila (CE Esbonat) davant Xavier Pujols (Mifas) a les 9.30 per aconseguir un lloc a la final. A les 10.45 h serà el torn de BC2, també amb les semifinals. Benito Sánchez (CE Boccia 360) jugarà contra Carlos Defente (CE Esbonat) i Ana Valverde (CE Llars) ho farà davant Ángel Pérez (CE Horitzó 1994).

A la categoria BC3 es decidiran els campions de dues divisions. Wafid Boucherit (CE Boccia 360) s’enfrontarà a Jose A. Garcia (CE Horitzó 1994) i Mabel Clavell (CE Esbonat) ho farà contra Amal Tsouli (CE Boccia 360) per aconseguir un lloc a la final de Divisió d’Honor. Per altra banda, Verònica Pàmies (CE Esbonat) jugarà davant Pilar Sánchez (CE Esbonat) i Adrià Aradia (Cepacet) contra Jordi Pascual (CE Esbonat) per arribar a la final de Primera Divisió.

Ramon Prat (Mifas) i el jugador local Àlex Trullas (Boccia Team) seran els únics representants de la categoria BC4, que decidirà el títol amb un doble enfrontament entre Prat i Trullas. En canvi, en categoria BC5, el títol es decidirà mitjançant un triangular. El jugaran Joan Pahisa, també de Sant Cugat, Blanca Vidal i Nayades Sanz.

Paral·lelament a les finals de cada categoria es disputaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana. Ruben Lao (Boccia Team) i Pere Franquesa (Esbonat) defensaran el seu lloc a Divisió d’Honor, amb Verònica Pàmies i Adrià Aradia lluitant per pujar de nivell. Els enfrontaments es decidiran amb un sorteig el mateix dissabte al matí.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari