El SIRIUS MIFAS Girona estrena un servei de control de pes gratuït per a persones amb cadira de rodes

Fins ara aquest servei només el tenia l’Hospital de Santa Caterina de Salt

servei control pes persones cadira rodes mifas
Amb aquesta bàscula l’usuari/a no necessita l’ajuda d’una altra persona // Foto: Grup MIfas

A partir d’ara totes aquelles persones usuàries de cadira de rodes que vulguin saber quin és el seu pes, podran fer-ho de forma gratuïta al Centre per a l’Autonomia Personal MIFAS Girona (SIRIUS), que ha posat en funcionament un nou servei de control de pes gratuït específic per a persones usuàries de cadira de rodes, persones grans, sobrepès o bé amb problemes circulatoris que necessitin estar assegudes.

Per posar en marxa el servei, MIFAS ha adquirit una bàscula electrònica i amb una capacitat de fins a 360 kg, que compta amb una plataforma de grans dimensions amb una rampa integrada i multifuncional que permet un accés fàcil a través de la pròpia cadira de rodes i per tant, no cal l’ajuda d’una tercera persona.

Aquest servei estarà disponible els dimarts de 9h a 17:30h, els dimecres de 15h a 18h o demanant cita prèvia amb la Terapeuta Ocupacional al telèfon 972 64 78 31.

La Residència de MIFAS a Girona ja disposava d’una bàscula d’aquestes característiques pels seus residents, però donada la proximitat entre la Residència i el SIRIUS MIFAS, aquesta s’ha transportat al Centre de Dia Pere Llonch de MIFAS a Vilafant per donar cobertura a les persones usuàries de cadires de rodes de l’Alt Empordà i rodalies. En aquest sentit, totes les persones que vulguin pesar-se d’aquesta comarca i contrades, ho podran fer de dilluns a divendres de 9h a 13h adreçant-se directament al centre.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*