Se celebra a València un Congrés Nacional de Centres Especials de Treball 

Els dies 23 i 24 d’octubre organitzat pe la CONACEE

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
cartell congrés centres especials treball valència
Cartell del XV Congrés Nacional de Centres Especials de Treball // Foto: CEDDD

La Confederación Nacional de Centros Especiales de Empleo (CONACEE), una de les agrupacions fundadores del Consejo Español para la Defensa de las personas con Discapacidad y/o con Dependencia (CEDDD), celebra el proper 23 d’octubre a València la 15a edició del seu Congrés de  Centres Especials de Treball.

El programa d’aquest congrés està dirigit a tots els Centres Especials de Treball, empreses, i públic en general, i permet donar a conèixer els problemes, las particularitats, la situació socio-laboral de les persones amb discapacitat, els ajuts i el tracte amb l’Administració.

Aquest any es realitza una jornada amb projecció internacional que mostrarà la situació del sector a nivell europeu en els àmbits econòmics, polític i social, permetent interactuar amb altres dirigents de Centres Especials de Treball amb el que poder nodrir-se de sinergies empresarials.

Tanmateix el dia 24 d’octubre, la European Confederation of Inclusive Enterpirses employing people with disabilities (EUCIE), celebra també a València el primer Congrés Europeu de treball protegit.

Les persones interessades en assistir al XV Congrés Nacional i Internacional de Centres Especials de Treball poden fer-ho via on-line o directament a través de la Secretaria Tècnica al correu congreso@conacee.org o al través del correu 689028497.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari