Sant Tomàs se suma a l’aturada general convocada pel dimarts 3 d’octubre

L’entitat condemna la violència que ahir va patir la ciutadania de Catalunya

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
aturada general Sant Tomàs
La gent de Sant Tomàs s’ha sumat a l’aturada general del 3 d’octubre // Foto: Sant Tomàs

Aquest migdia els professionals de Sant Tomàs s’han concentrat davant els dels diferents serveis per rebutjar i condemnar rotundament la violència que ahir va patir la ciutadania de Catalunya que volia exercir el seu dret a vot per part de les forces policials i s’han solidaritzat amb les víctimes. També han volgut denunciar el tancament de 400 col·legis electorals que va impedir a més de 700.000 persones censades exercir el seu dret a vot.

A més, Sant Tomàs ha decidit sumar-se a l’aturada general que ha convocat per demà dimarts 3 d’octubre la Taula per la Democràcia per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressió de l’Estat espanyol contra la ciutadania. La decisió l’han pres conjuntament la junta, el patronat, la direcció i els treballadors de Sant Tomàs (per acord amb els seus representants).

Amb aquesta aturada tancaran tots els serveis de Sant Tomàs excepte les llars i el Centre Riudeperes (incloent la cuina que li presta servei), on s’hi mantindran serveis mínims per garantir una atenció correcta a les persones. Així doncs, romandran tancats (llevat que hi hagués la necessitat de serveis mínims) els centres de l’entitat següents: el CDIAP Tris Tras, l’escola l’Estel, els centres ocupacionals de Calldetenes i Manlleu, el Centre Especial de Treball Tac Osona, el servei de formació i inserció laboral Eina, el servei d’atenció domiciliària i de Respir, el Club CAR i els serveis generals.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari