Rècord de participants al V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per persones amb discapacitat intel·lectual

Amb un total de 80 esportistes i 8 equips

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
rècord participants torneig ciutat lleida bàsquet discapacitat intel3lectual
Una part dels participants ahir al pavelló Juanjo Garra de Lleida // Foto: Down Lleida

Els organitzadors del V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb discapacitat intel·lectual que es va celebrar ahir s’han mostrat molt satisfets per assolir en aquesta edició un rècord de participants amb un total de 80 esportistes de 8 equips (dos més que a l’edició anterior).

L’ASVOLCALL DOWN LLEIDA A, ASPROS FORÇA LLEIDA A, SEDIS AIRAM A i Club Esportiu ALBA en la Categoria A; i ASVOLCALL DOWN LLEIDA B, ASPROS FORÇA LLEIDA B, SEDIS AIRAM B i Club Esportiu ACUDAM, en la categoria B han estat els 8 equips participants en aquest torneig organitzat per Down Lleida, ASVOLCALL i la col·laboració especial de la Federació ACELL.

El guanyador a la categoria A va ser el Club Esportiu Alba, mentre a la categoria B qui es va imposar va ser el Sedis Airam. Tot el torneig es va desenvolupar en un fantàstic ambient esportiu i de competitivitat.

La jornada va comptar amb la presència de Montse Parra, Regidora de polítiques a favor de la creativitat, la cultura, l’educació, d’esports de l’ajuntament de Lleida; Paco Cerdàdiputat provincial de la Diputació de Lleida; Mº José Invernón, presidenta del Consell Comarcal del Segrià; Joan Segura, representant Territorial a Lleida de la Secretaria General de l’ Esport de la Generalitat; Ferran Aril, representant de la Federació Catalana de Basquetbol de Lleida; Ignacio Fanlo, representant de La Caixa i director de negoci de CaixaBank de Lleida; Julian Garrido, president de l’Associació de veïns del barri del Secà de Sant Pere i de Pilar Sanjuán, presidenta de l’Associació DOWN LLEIDA.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari