Tot a punt perquè la 6a Fira Discapacitat i Ocupació posi en contacte empreses i candidats

Se celebra el 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona

fira discapacitat ocupació
La fira posarà en contacte empreses i candidats // Foto: Grupo SIFU

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) juntament amb Barcelona Activa organitzen la 6a edició de la Fira Discapacitat i Ocupació que tindrà lloc els dies 13 i 14 de març a les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim de Barcelona.

Aquesta exposició té l’objectiu de donar suport al col·lectiu de persones amb diversitat funcional. implicant a les empreses en la integració de polítiques laborals d’inclusió i en la contractació de personal amb necessitats especials.

En aquest sentit, la fira impulsarà espais de networking directe entre empreses i persones amb discapacitat que busquen feina a través de tallers, taules rodones i diferents activitats. Specialisterne, Arcasa Apetito, Apple, Batec Mobility o Transports Metropolitans de Barcelona són algunes de les empreses que participaran en les jornades.

Aquest esdeveniment també comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de Disjob, un portal d’ocupació especialitzat en persones amb discapacitat.

En el programa de la fira compte també amb un ampli programa de tallers i activitats on es treballarà sobre el foment i a potenciació del desenvolupament personal, l’èxit en les entrevistes laborals, el coaching o la realització d’un currículum eficaç.

Tot està preparat fins el mínim detall, fins i tot un servei d’interpretació de llengua de signes presencial proveït per l’empresa Àgils Comunicació.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.