Tot a punt per la inauguració del 10è Festival de Teatre Integratiu de Santa Coloma de Gramenet

Arrenca demà amb un programa d’activitats al carrer

inauguració fiti teatre integratiu santa coloma
Cartell del Festival de Teatre de Integratiu de Santa Coloma de Gramenet // Foto: FITI

El  dissabte 4 de novembre tindrà lloc oficialment la inauguració del 10è Festival Internacional de Teatre Integratiu – FITI de Santa Coloma de Gramenet, amb un matí ple d’activitats culturals al carrer, més concretament a la plaça de la Vila de la ciutat.

La jornada s’obrirà amb l’activitat artística pera tots els públics “Porta el teu pinzell i deixa la teva empremta”, que consistirà en la creació d’un mural col·lectiu del FITI 2017. A continuació, sortint de la mateixa plaça, tindrà lloc un cercavila animat pel grup de batucada Amia Los Iututus i els membres de la companyia organitzadora i participant en el FITI Alquimistes Teatre.

Un cop el cercavila torni de nou a la plaça, l’alcaldessa Núria Parlon farà la presentació oficial del festival, juntament amb la tinenta d’alcaldessa de Cultura, Petra Jiménez; el president de l’Associació Alquimistes, Ferran Soler; i les directores artístiques del Fiti, Francia Gajardo y Verónica Ramírez. Acte seguit, serà el torn del periodista Màrius Serra, que farà el pregó del festival a partir del seu llibre “Quiet”. Finalitzarà les activitats, l’actuació de dansa integrada de la companyia Liant la Troca, la majoria dels quals balla amb cadira de rodes.

El programa d’espectacles del FITI, que enguany celebra 20 anys de vida, tindrà lloc al Teatre Sagarra de Santa Coloma del 9 al 12 de novembre i el 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. La majoria dels espectacles són gratuïts.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*