La professora Van Riper parlarà sobre l’experiència d’una família vivint amb la síndrome de Down

En una xerrada organitzada per Capacitats 21

professora infermera marcia van riper
La professora Marcia Van Riper // Foto: Down Catalunya

Capacitats 21, una entitat de Barcelona presentada ara fa un any, que dóna servei d’estimulació cognitiva a nens i nenes amb síndrome de Down, acull el proper dissabte 20 de maig a partir de les 15:30h una xerrada amb la professora i infermera Marcia Van Riper, que des de fa molts anys es dedica a investigar l’adaptació de les famílies a l’arribada d’un nou membre amb síndrome de Down.

La professora Van Riper, de Carolina del Nord (EUA) coneix a fons la situació de les persones amb síndrome de Down als Estats Units i altres països, ja que també és presidenta de l’Associació Internacional d’Infermeres de Família. Van Riper ja va realitzar fa un parell d’anys diverses trobades amb famílies a Barcelona.

Després d’aquesta xerrada, es produirà una altra sobre el tè verd a càrrec de Laboratoris Grand Fontaine, fabricants i distribuïdors de la medicació feta a partir del tè verd. El contingut d’aquesta xerrada es dividirà en dues parts. Per una banda es farà un resum de les investigacions que s’han fet a l’Hospital del Mar (Estudi TESDAD) i per l’altre es parlarà del tractament amb FontUp.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*