Prodis celebra amb una festa l’assoliment de la meitat de les donacions de la campanya #ElRetornDeLaFurgo

S’han aconseguit 15 mil dels 30 mil euros necessaris

festa prodis donacions retorn de la furgo
Cartell de la campanya ‘El Retorn de la Furgo’ // Foto: Prodis

El proper 16 de maig a les 17h començarà a la plaça del Tint de Terrassa una festa amb temàtica d’Stars Wars per celebrar que s’han assolit la meitat de les donacions necessàries perquè Prodis pugui comprar una nova furgoneta gràcies a la campanya #ElRetornDeLaFurgo que es va iniciar el passat 7 de novembre.

Durant la celebració es presentaran públicament els noms i logotips dels particulars i empreses que hi han col·laborat i alhora es farà una invitació a fer més donacions, ja que de moment només s’han assolit 15.000 dels 30.000 euros necessaris per poder comprar aquesta nova furgoneta.

banner-electium_300x250_v2

A les 17h començarà l’esdeveniment a la plaça del Tint de Terrassa amb una primera part d’espectacle temàtic d’Star Wars protagonitzar per persones del Servei Ocupacional d’Inserció, i després, seguirà amb música i un berenar popular.

A la festa hi acudirà representants de les empreses que han fet les donacions, els particulars que hi ha participat, així com el regidor de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Terrassa, Adrian Sànchez.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*