Procés participatiu del CERMI per a una agenda política europea de la discapacitat

De cara a les eleccions al Parlament Europeu de 2019

cermi proces participatiu agenda política discapacita europa
Les eleccions al Parlament Europeu són al 2019 // Foto: Arxiu

El Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) ha obert un procés participatiu per construir una plataforma reivindicativa en matèria de discapacitat, inclusió i drets socials, que plantejarà als partits polítics que concorrin a les eleccions al Parlament Europeu de 2019.

D’aquesta manera, el CERMI vol contribuir a una Europa cada cop més social, accessible i inclusiva per a les persones amb discapacitat. Sota el títol “La Agenda Política de la Discapacitat a la Unió Europea, 2019-2023. Eleccions al Parlament Europeu”, el CERMI ha elaborat un ampli qüestionari que s’ha distribuït entre tot el sector de la discapacitat, perquè les entitats i persones del col·lectiu, formulin demandes i sol·licituds que considerin hagin d’estar contemplades en les polítiques europees a partir del nou mandat que s’iniciarà al 2019.

El qüestionari està dividit en diferents blocs temàtics que abarquen els temes de major transcendència de l’àmbit de la discapacitat en l’esfera europea, com les condicions de participació i accessibilitat del procés electoral; les dones amb discapacitat; drets socials; accessibilitat universal, fons estructurals, diàleg civil, institucions europees, etc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*