Es presenten candidatures dels cinc àmbits de la discapacitat a les eleccions de l’IMPD

Per escollir els seus representants al Consell Rector

candidatures eleccions impd
Els cinc àmbits de la discapacitat estaran representats // Foto: Imatge cedida per IMPD

El proper 2 de juliol prop de 130.000 persones amb discapacitat estan cridades a participar en unes eleccions per escollir els seus representants en el Consell Rector, màxim òrgan de govern, de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat a Barcelona.

Abans però, els electors poden fer el seu vot per internet fins el 23 de juny i per correu sol·licitant-ho a les oficines de Correos abans de l’11 de juny.

banner-electium_300x250_v2

A les eleccions es presenten candidats dels cinc àmbits de discapacitat reconeguts per l’IMPD. Així, per part del sector de persones amb discapacitat visual es presenta Dolors Luna amb el suport de l’ONCE. Pel que fa a la candidatura del sector de les persones amb discapacitat auditiva la candidata és Encarna Muñoz, que compta amb el suport de CERECUSOR. El sector més representatiu al Consell Rector és el de persones amb discapacitat física, que presenta quatre candidatures per escollir a cinc representants: la primera constituïda per M. Carme Riu, Pilar Ginovart, Jose Miguel Esteban, Bertrand de Five i Emili Suárez amb el suport de l’Associació Dones No Estàndards; la segona representada per Carlos Sepúlveda amb el suport de CiEM; la tercera de Jesús Grau amb el suport d’ASPACE i la quarta d’Assumpta Chiva amb el suport d’ASEM.

El sector de la discapacitat intel·lectual presenta una única candidatura de Montserrat Vilarrassa amb el suport de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Per últim el secor de persones amb discapacitat per trastorn mental escollirà dos representants al Consell Rector. En aquest cas es presenten dos candidatures. Una d’ Edgar Vinyals i Xavier Comin amb el suport de la Federació Veus i la Federació Salut Mental Catalunya i una altra de M. Jesús Peláez amb el suport d’AMMBAR.

Tots els programes de las candidatures presentades en aquest procés electoral es poden consultar a la pàgina web de les eleccions.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*