Presentació de la plataforma Transpar-Ent per millorar la transparència de les entitats

El 7 d’abril a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

transparència lupa
Nova eina de transparència // Foto: Pixabay

El proper dijous 7 d’abril tindrà lloc a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies la presentació de la plataforma Transpar-Ent, una nova eina de transparència que permetrà a les entitats conèixer quins documents han de publicar.

De la mateixa manera, aquesta plataforma informarà sobre la millor forma de fer-ho per a què aquests siguin comprensibles per la ciutadania i, d’aquesta forma, afavorir la implicació i ampliar la base social. A més a més, podran obtenir documents d’autoacreditació per a la presentació a les subvencions públiques.

Aquesta nova eina pensada per les entitats ha estat elaborada pel Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.

L’acte, que començarà a les 12.30h a la Sala d’actes del Departament,comptarà amb la participació del Director General d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, d’un/a representant de l’Ajuntament de Barcelona, així com del vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Manel Sabés Xamaní,  acompanyat de la Directora del Laboratori de Periodisme per a la Ciutadania Plural  del Departament de Periodisme i Ciències de la Informació de la UAB, Dra.Amparo Moreno Sardà i de Pedro Molina, autor del projecte, que en farà la seva presentació.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Per assistir l’acte, cal formalitzar la inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*