Es presenta el conte infantil “La meva història” creat pel nou estudi d’art i disseny de Sant Tomàs

Fet amb motiu del 50 aniversari de l’entitat

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
presentació la meva història estudi disseny art sant tomàs
La presentació va tenir lloc a la llibreria Abacus de Vic // Foto: Sant Tomàs

Aquesta setmana s’ha presentat el conte infantil il·lustrat “La meva història” de Sant Tomàs a la llibreria Abacus de Vic. El llibre ha estat creat amb motiu del 50è aniversari de l’entitat i sota la marca Autèntic.cat, el nom del nou estudi d’art i disseny de Sant Tomàs.

El conte, que explica la història de l’entitat des de la visió d’un nen amb discapacitat intel·lectual, ha estat il·lustrat íntegrament per persones ateses a Sant Tomàs i editat per la mateixa entitat amb l’assessorament de l’editorial L’Àlber.

A la presentació hi van participar els il·lustradors del conte, que van fet una demostració dels seus dots artístics, dibuixant algunes de les il·lustracions que es poden veure al conte, i les autores del llibre i responsables d’Autèntic.cat, Anna Freixas i Helena Novellas.

El conte és un dels primers projectes que sorgeix des del nou estudi d’art i disseny Autèntic.cat de Sant Tomàs, que busca com comenten l’Anna i l’Helena, impulsores del projecte, “potenciar el talent artístic de les persones, deixant de banda la discapacitat perquè se’n valori únicament la vessant artística i creativa”.

Autèntic.cat neix aquest 2017, dins el Centre Ocupacional de l’entitat, amb l’objectiu de donar sortida a les creacions dels usuaris de Sant Tomàs, que tal com expliquen l’Anna i l’Helena “eren realment espectaculars i era una llàstima que no es donessin a conèixer”.

El conte es pot adquirir a la llibreria Abacus, al Cafè de les Lletres i al Petit Tresor de Vic, a Can Manolito de Roda de Ter, al Punt Font de Sant Pere de Torelló i molt aviat als diferents serveis de l’entitat.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari