Tot preparat per la quarta edició de la Festa del Cor a PortAventura

Se celebra el 7 de maig amb l'organització de la Fundació SHE i l'AACIC CorAvant

Cartell Festa del Cor
La jornada es celebra el proper 7 de maig // Foto: Imatge cedida per AACIC CorAvant

Sota el lema “Emociona’t, junts pel cor dels nostres infants i joves”,la Fundació SHE i l’AACIC CorAvant, celebraran el proper dissabte 7 de maig la quarta edició de la Festa del Cor a PortAventura, un esdeveniment que promou la lluita pel cor dels infants i joves de Catalunya i pretén recaptar fons per millorar la seva qualitat de vida.

La Fundació SHE destinarà els beneficis obtinguts durant la jornada a promoure la salut i al Programa Sí! de salut integral a les escoles, mentre que AACIC CorAvant els invertirà en millorar els serveis d’atenció psicosocial per a infants, joves i famílies.

La jornada tindrà l’objectiu de sensibilitzar sobre les malalties cardiovasculars que continuen sent la primera causa de mort per malaltia a Espanya, amb el 31,7% dels casos, per sobre d’altres malalties com el càncer (26,9%) o les malalties respiratòries (11.4%). Els experts coincideixen que l’única manera d’evitar l’extensió de la malaltia cardiovascular passa per un canvi en l’estil de vida de la població i una conscienciació sobre la necessitat de promoure hàbits saludables. La cardiopatia congènita és una patologia invisible. Els infants i joves que han nascut amb un problema de cor sovint no tenen signes visibles de la seva patologia. No obstant això, l’índex d’incidència de les cardiopaties congènites, un de cada 120 naixements, és molt més alt que moltes malalties conegudes.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*