Persones amb paràlisi cerebral imparteixen formació de motivació i valors per a empreses

No Somos Invisibles transmet positivisme als equips de treball

formació paràlisis cerebral motivació valors empreses
La formació crea una comunió entre professors i alumnes // Foto: No Somos Invisibles

L’associació No Somos Invisibles ofereix a les empreses una formació innovadora i sorprenent que té com a objectiu treballar la motivació i els valors dins dels equips de treball.

Es tracta d’una formació impartida per un equip de persones amb paràlisi cerebral que amb la seva naturalitat i la contundència dels seus plantejaments, són capaços de portar a una profunda reflexió, en una jornada carregada d’humor i positivisme que no deixa indiferent ningú.

La formació treballa conceptes com: Treball en equip, Entusiasme, Veure el costat positiu de les coses, Compromís, Estratègies alternatives, Autenticitat, Motivació … d’una manera diferent i sorprenent.

Aquestes jornades són un Win-Win i un acte molt visible de responsabilitat social per part de les empreses, que poden bonificar la formació a través de la Fundació Tripartita, amb lo que el taller compleix amb tres objectius:

  • Les empreses guanyen aportant valor i motivació als seus equips.
  • Les persones amb discapacitats físiques severes que no tenen accés al mercat laboral, ni estan integrats a nivell social guanyen al tenir una ocupació i relacionar-se directament amb les persones beneficiàries del taller.
  • La formació pot ser una eina per al compliment de la Llei Lismi.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*