Persones amb paràlisi cerebral imparteixen formació de motivació i valors per a empreses

No Somos Invisibles transmet positivisme als equips de treball

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
formació paràlisis cerebral motivació valors empreses
La formació crea una comunió entre professors i alumnes // Foto: No Somos Invisibles

L’associació No Somos Invisibles ofereix a les empreses una formació innovadora i sorprenent que té com a objectiu treballar la motivació i els valors dins dels equips de treball.

Es tracta d’una formació impartida per un equip de persones amb paràlisi cerebral que amb la seva naturalitat i la contundència dels seus plantejaments, són capaços de portar a una profunda reflexió, en una jornada carregada d’humor i positivisme que no deixa indiferent ningú.

La formació treballa conceptes com: Treball en equip, Entusiasme, Veure el costat positiu de les coses, Compromís, Estratègies alternatives, Autenticitat, Motivació … d’una manera diferent i sorprenent.

Aquestes jornades són un Win-Win i un acte molt visible de responsabilitat social per part de les empreses, que poden bonificar la formació a través de la Fundació Tripartita, amb lo que el taller compleix amb tres objectius:

  • Les empreses guanyen aportant valor i motivació als seus equips.
  • Les persones amb discapacitats físiques severes que no tenen accés al mercat laboral, ni estan integrats a nivell social guanyen al tenir una ocupació i relacionar-se directament amb les persones beneficiàries del taller.
  • La formació pot ser una eina per al compliment de la Llei Lismi.
Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari