Més de 360 persones commemoren els 25 anys de la constitució de la Fundació Vallès Oriental

L’entitat organitza una jornada d’activitats esportives, lúdiques i culturals

fvo commemoren 25 anys constitució
La jornada va ser tot un èxit de participació // Foto: FVO

Més de 360 persones entre membres del Patronat i Consell Consultiu de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO), persones ateses i les seves famílies, professionals i amics i amigues, es van aplegar dissabte 4 de novembre per commemorar els 25 anys de la constitució de l’entitat.

Sota el lema “25 ANYS JUNTS!!” la FVO va organitzar una jornada d’activitats esportives, lúdiques i culturals recollint el millor a de la celebració de la “Festa de la Gran Família de la Fundació”, com la paella de germanor, i l’acte institucional “El Dia Fundació” amb la valoració dels diferents projectes duts a terme durant l’any per part de la Direcció General, el XIX Cicle de Conferències de la Fundació i l’entrega de la insígnia d’or per part del Patronat de l’FVO.

La jornada es va iniciar a les 10,30h amb la benvinguda als assistents per part del President del Patronat, Esteve Marquès, i l’inici de les activitats esportives, amb bitlles i petanca i partits de bàsquet i de futbol, les parades informatives i de vendes de peces d’artesania dels centres i serveis de la Fundació i els concerts del Conservatori de Música de Granollers i la Coral Albada.

A les 12 del migdia es va donar inici a “El Dia de la Fundació”, l’acte institucional de la celebració dels 25 anys de la Fundació, amb la benvinguda a càrrec de President del Patronat, Esteve Marquès. A continuació, l’Alcalde de La Roca, Albert Gil, va refermar el compromís del municipi amb el projecte social de la Fundació i va destacar el compromís personal del Patronat, la Direcció General, professionals i persones ateses i famílies en fer més justa la societat on vivim. “Per La Roca formar part d’aquesta gran família és un orgull ja que la Fundació és un pal de paller importantíssim per a contribuir a una societat millor i més justa” va exposar l’alcalde Gil.

A continuació, el Director General, Juan M. Monsalve, va fer balanç dels projectes realitzats a la Fundació al llarg de l’any 2017 destacant molt especialment els objectius recollits al Pla Estratègic de l’FVO per al període 2017-2020. Finalment la Dra. Mar Rosàs, Doctora en filosofia per la Universitat Pompeu Fabra va realitzar una conferència sobre l’ètica assistencial a la Fundació.

Per concloure l’acte institucional de “El Dia de la Fundació”, i com es fa anualment, la Fundació va fer un reconeixement públic “a tots els professionals de la Fundació sense els quals no hagués estat possible aquest creixement de la Fundació en aquests 25 anys, agraint la seva professionals, dedicació, amor i atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual”. En representació de tot l’equip de professionals de la Fundació, va recollir la placa de reconeixement públic la Rosa Duran, educadora del Centre Ocupacional.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*