Més de 200 professionals d’AMPANS es formen per aprofundir en el diagnòstic i l’atenció a persones amb TEA

La formació ha estat impartida per  professionals de la Fundació Althaia

LaNitMesIn_banner_728x90
professionals ampans formació diagnòstic tea
La formació va aplegar professionals de diferents centres de l’entitat // Foto: AMPANS

Més de 200 professionals de diferents centres i serveis d’AMPANS s’han format per aprofundir en el diagnòstic i les estratègies d’intervenció en l’atenció a persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA). La formació ha estat impartida per la psiquiatra Judit Fernández i la psicòloga Íngrid Delgado, professionals del Centre de Salut Mental Infanto-juvenil (CSMIJ) de la fundació Althaia.

Les sessions s’han centrat en les causes i els orígens del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme, les escales de diagnòstic i sobretot els models d’intervenció que faciliten la millora de la comunicació, habilitats socials i la comprensió i suport dels entorns quotidians.

AMPANS fa anys que treballa per formar els seus professionals amb la intenció de continuar oferint una atenció especialitzada i actualitzada dels trastorns de la conducta i consolidar unes intervencions que esdevinguin bones pràctiques de referència.

L’última edició del Congrés edició del Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta, que organitzen AMPANS i Althaia, va incidir en la importància del treball en xarxa entre els àmbits sanitari, educatiu, familiar i social i les actuacions preventives per millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn i minimitzar les conductes problemàtiques que puguin desenvolupar.

banner-electium_300x250_v2

Segons dades de salut de la Generalitat de Catalunya, s’estima que entre el 0.70% i l’1% de persones tenen un Trastorn de l’Espectre de l’Autisme.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*