Medalles d’or pels catalans Núria Marquès i Antoni Ponce al Mundial de Natació a Mèxic

Ponce estableix un nou rècord del món als 100m braça categoria SB5

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
medalles or toni ponce mundial natació mèxic
Toni Ponce mostrant la seva medalla d’or a Mèxic // Foto: FCEDF

Els nedadors catalans Núria Marquès i Antoni Ponce, van ser els dos esportistes més destacats a les dues primeres jornades del Mundial de Natació que s’està disputant aquests dies a Mèxic, al aconseguir tots dos medalles d’or.

A la primera jornada de competició, la nedadora del CN Sant Feliu, Núria Marquès va guanyar la prova dels 100m esquena categoria S9 amb un temps d’1:11.87, guanyant la medalla d’or per davant de la nedadora americana Hannah Aspden.

Per la seva banda, Antoni Ponce, CN Sitges, va guanyar la medalla de bronze a la prova dels 400m lliures categoria S6 amb un nou rècord d’Espanya, 5:16.18. El nedador de Vilafranca del Penedès va ser el protagonista de la segona jornada, disputada aquesta nit, guanyant la medalla d’or i establint un nou rècord del món als 100m braça categoria SB5 amb un temps d‘1:28.57, vuit segons menys que el suec Karl Forsman, medalla de plata.

Destacar també, a la primera jornada de competició, la quarta posició del nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, a la prova de 100m esquena S9 amb un temps d’1:09.39.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari