L’ONCE presenta un cupó commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Olimpics i Paralímpics de Barcelona’92

5,5 milions de cupons estaran dedicats al sorteig del 13 de setembre

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
CUPÓ 25 ANYS JOCS OLÍMPICS i PARALÍMPICS BCN 92
Acte de presentació del cupó commemoratiu dels Jocs de Barcelona // Foto: ONCE Catalunya

Ahir va tenir lloc a la seu d’ONCE Catalunya l’acte de presentació del cupó que l’Organització dedicarà el proper 13 de setembre a commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

L’acte ha estat un homenatge per commemorar l’esperit inclusiu i integrador de Barcelona 92, que s’ha acabat construint un puzle gegant amb la imatge del cupó, que feia 7 metres de llargada per 4 d’amplada.

La imatge de 5,5 milions de cupons d’aquell dia són una clara reivindicació de la germanor entre els Jocs Olímpics i Paralímpics que es va viure a Barcelona. A la part esquerra figura un moment de la cerimònia d’inauguració amb la famosa salutació HOLA! a l’Estadi Olímpic i a la dreta un moment de la desfilada inaugural dels atletes paralímpics. També hi són els logos dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics amb colors vermell, blau i groc i  la llegenda: ‘Juegos Olímpicos y Paralímpicos de Barcelona ’92. Amics per sempre/Amigos para siempre.

L’acte va comptar amb la participació de Jaume Asens, tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Miquel Abad, conseller delegat del COOB’92; Jordi Sans, director de l’UFEC i waterpolista guanyador de la medalla d’argent a Barcelona 92; Alberto Jofre, director gerent del Comité Paralímpico Español; Marta Carranza, coordinadora dels actes de celebració dels 25 anys de BCN92, de l’Institut Barcelona Esports.; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial, entre d’altres.

També hi han participat diferents esportistes paralímpics com Raquel Díaz, Matilde Ruíz, Gemma Sevillano; entrenadors com David Huguet, Antonio Blanco i Bertran de Five; els presidents i representants de les diferents federacions de persones amb discapacitat com Manel Eiximeno, Josep Giménez i Víctor Fernández; voluntaris dels JJOO i JJPP com  Andrés del Castillo i Lluis Tarragó i l’afiliat Ricard Crivillers, nascut el 5 de setembre del 92.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari