L’Obra Social “la Caixa” seguirà donant suport als projectes socials de l’APPC Tarragona durant el 2018

La Fundació ha aprovat una dotació econòmica de 50.000 euros

obra social la caixa suport projectes socials appc tarragona
Visita del director territorial de CaixaBank a les obres de la Muntanyeta Bonavista // Foto: APPC Tarragona

L’Obra Social “la Caixa” seguirà donant suport durant aquest any 2018 a diversos projectes socials de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC). Ho farà a través d’una dotació econòmica de 50.000 euros i amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Concretament, l’aportació de l’Obra Social “la Caixa” es destinarà a millorar l’equipament i material del centre. També es finançarà part del projecte de respir familiar, així com també del projecte de beques de menjador, transport i teràpies per a famílies amb risc social.

En el marc del conveni de col·laboració entre L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va visitar la setmana passada les obres del nou equipament La Muntanyeta Bonavista. Durant la visita es va poder observar com avança la rehabilitació de l’antic institut, que està previst que es posi en marxa a finals del proper any 2019.

L’Obra Social “la Caixa” també col·labora i dóna suport al projecte d’ampliació de serveis de La Muntanyeta, que ha de permetre donar resposta a les necessitats de les famílies i les persones que actualment es troben en llista d’espera. El nou centre oferirà 50 places de centre ocupacional i 60 places de residència.

Deixa un comentari