L’obra accessible ‘Eva’ s’estrena aquest divendres al Teatre Auditori de Sant Cugat

És la primera producció del programa de Teatro Accesible

teatro accessible producció eva sant cugat
La producció EVA s’estrena divendres al Teatre Auditori de Sant Cugat // Foto: Teatro Accesible

El Teatre Auditori Sant Cugat a Barcelona acollirà aquest divendres l’obra “EVA“, una producció accessible de T de Teatre amb la qual celebren els seus 25 anys sobre els escenaris. Aquesta serà la primera de les quatre produccions programades aquest semestre del projecte Teatro Accesible.

El projecte Teatro Accesible garanteix aquesta temporada 2017/18 el servei de subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala en més de seixanta produccions teatrals accessibles a una quinzena de teatres de tota la geografia espanyola.

Aquest cap de setmana Teatro Accesible inicia la programació amb quatre teatres a Madrid i Barcelona que comencen amb les seves funcions adaptades per a persones amb discapacitat auditiva, visual i persones majors.

Recordem que el projecte Teatre Accessible, promogut per  Fundació Vodafone Espanya,el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, la Fundació Els Tres Turons i l’empresa tecnològica Aptent Solucions, garanteix en les seves funcions el subtitulat, l’audiodescripció, el so de sala amplificat i el bucle magnètic individual.

Recordar que també està disponible l’accessibilitat de les produccions a través del  propi dispositiu mòbil a amb l’aplicació STARTIT, dissenyada per Aptent, i que és l’eina que crea, edita i difon la subtitulació o l’audiodescripció d’una obra.

Finalment, no està de més recordar que es pot consultar tota la programació actualitzada a la pàgina web del projecte.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*