La Llar de Persones Sordes de Lleida celebra el seu 65è aniversari amb un sopar commemoratiu

Es fa un homenatge als socis que compleixen 25 anys

llar persones sordes lleida aniversari sopar commemoratiu
Les persones que van assistir a l’acte aplaudint // Foto: Ajuntament de Lledia

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida, Xavier Rodamilans, va participar ahir al vespre a l’acte de celebració commemoratiu del 65è aniversari de la Llar de Persones Sordes de Lleida que va tenir lloc a la seu social de l’entitat.

A més de Rodamilans, també van assistir a l’esdeveniment els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Núria Marín i Pau Juvillà, es va fer un petit homenatge als socis que compleixen 25 anys formant part de la Llar, Eva Melero Aranda i Lídia Sánchez Fernández. Després va tenir lloc un petit aperitiu, com a prèvia del banquet de celebració del sopar d’aniversari de l’entitat que es va celebrar al restaurant Urgell de la Bordeta.

banner-electium_300x250_v2

La Llar del Sord de Lleida es va fundar l’any 1953 i compta amb una llarga trajectòria de treball en la defensa del col·lectiu de persones sordes de la ciutat. L’entitat organitza activitats com excursions, visites guiades, concursos, conferències, tallers, cursos de formació i participa en diferents actes organitzats per diferents associacions de la ciutat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*