L’Eurojackpot de l’ONCE reparteix un premi de 372.000 euros a Barcelona

El premiat es va quedar a un número d'aconseguir el pot de 31M€

LaNitMesIn_banner_728x90
eurojackpot once
El Eurojackpot es sorteja cada divendres a Helsinki // Foto: ONCE

Santiago Llimona Isierte, agent venedor dels jocs responsables de l’ONCE, és qui ha portat la sort al centre de Barcelona. Santiago, una persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE ha repartit 372.000 euros en una butlleta de l’Eurojackpot que ha venut al seu quiosc del carrer Villarroel 13, nº2, de Barcelona. Es tracta de l’únic premi de segona categoria (5 números + 1 sol) de l’Estat en aquest sorteig i s’ha quedat a les portes del pot del passat divendres, que era de 31 milions d’euros (5 números + 2 sol). El pot per aquest divendres és de 40 milions d’euros.

La Delegació Territorial de l’ONCE a Barcelona presta serveis personalitzats a 3.752 afiliats i compta amb 754 agents venedors dels productes de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit set milions i mig d’euros en premis a Catalunya.

L’Eurojackpot es comercialitza simultàniament a Espanya i en altres 16 països de l’espai econòmic europeu;Alemanya, Suècia, Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i República Txeca. Consisteix en encertar 5 números de 50

números possibles i dos sols d’entre 10 sols. El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els divendres a Hèlsinki.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*