L’Associació Esclat obre les inscripcions per assistir al seu Sopar Solidari 2017

L’entitat celebrarà el 40è aniversari amb un menú d’estrelles Michelín

cartell sopar solidari associació esclat
Cartell del Sopar Solidari // Foto: Associació Esclat

Ja estan obertes les inscripcions pel Sopar Solidari de l’Associació Esclat a favor de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars que tindrà lloc el proper 10 de novembre a les 20h a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

En aquesta ocasió xefs amb estrella Michelín com Carles Abellán, l’Albert Adrià, en Raül Balam, en Martin Berasategui, en Jordi Cruz, en Carles Gaig, en Marc Gascons, en Hideki Matsuhisa, en Paco Pérez, la Fina Puigdevall, la Carme Ruscalleda i els Germans Torres, coordinats per en Nandu Jubany i el seu equip, elaboraran les tapes i els platets del menú del Sopar Solidari.

D’altra banda, durant aquests esdeveniment es lliurarà el 3er Esclat Solidari a una personalitat o entitat que al llarg dels anys hagi demostrat el seu compromís envers la tasca que realitza l’entitat i es comptarà amb música en directe i moltes més sorpreses.

Per assistir al Sopar Solidari de l’Associació Esclat  a favor de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars es pot comprar el tiquet solidari a través de TICKETEA.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*