L’Associació Alba convida als joves a ser “changemaker” i participar en la 2a edició del Programa de Voluntariat

Comença el  2 de juliol i va adreçat a joves d’entre 14 i 17 anys

associacio alba joves programa voluntariat changemaker
El programa va adreçat a joves que volen transformar el seu entorn // Foto: Associació Alba

El proper 2 de juliol arrenca la 2a edició del Programa de Voluntariat que organitza l’Associació Alba que pretén sensibilitzar als joves d’entre 14 i 17 anys que tenen ganes de canviar el seu entorn i que volen tenir un primer contacte amb el món del voluntariat. L’any passat es van sumar a aquest programa un total de 30 joves. Els joves interessats poden inscriure’s a través de la web de l’Associació Alba.

Sota el lema “Sigues un changemaker”, els continguts d’aquest programa s’estructuren setmanalment i consten d’una formació d’iniciació al voluntariat on els joves podran fer una descoberta d’entitats que treballen amb voluntariat, també es tocaran temes de drets i deures o de valors vinculats al món del voluntariat. Durant la setmana també es realitzaran tallers en anglès liderats pels voluntaris europeus d’Alba per conèixer iniciatives de voluntariat internacional.

A més es comptarà amb la participació de voluntaris en actiu que explicaran la seva experiència i donaran consells als joves que volen iniciar-se en aquesta experiència. I finalment, durant tota la setmana s’aniran fent “tastets” d’experiències de voluntariat en diferents serveis de l’Associació Alba, però també en d’altres entitats de Tàrrega. Els joves podran compartir estones amb persones del Centre Ocupacional i organitzar activitats; col·laborar a l’obrador de galetes o participar de les activitats de lleure de les persones que viuen a les llars residència. El programa també contempla diferents activitats de lleure i oci pels joves participants.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*