L’AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional a les Terres de Ebre

Un de Turisme i Oci Adaptat i un altre de Manteniment, Assistència i Reparació

afis serveis millorar vida persones diversitat funcional terres del ebre
L’entitat utilitza, entre d’altres elements, bicicletes adaptades // Foto: AFIS

La segona setmana d’aquest mes de juliol l’Associació Funcional per a la Integració Social (AFIS) ha iniciat dos nous serveis per a totes les persones amb mobilitat reduïda (ja sigui perquè són persones amb discapacitat o de la Tercera Edat) que resideixen o visiten les Terres de Ebre. Aquests dos nous serveis són el de Turisme i Oci Adaptat i el de Manteniment, Assistència i Reparació, aquest últim també va dirigit a les residències del territori.

El servei de Turisme i Oci Adaptat consta de dos grups. D’una banda, el préstec de material adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a qualsevol població, platja, o lloc del territori; i de l’altre, les sortides organitzades en grup que es duen a terme a l‘Antic Camí de Sirga o en la Via Verda del Zafán.

banner-electium_300x250_v2

El servei de Manteniment, Assistència i Reparació consta d’un pla específic de manteniment per a les ajudes tècniques de les persones usuàries d’aquest tipus de material com també per a les residències de la gent gran o de les persones amb discapacitat del territori (també hi ha l’opció de sol·licitar una revisió periòdica de l’ajuda tècnica). L’assistència es presta a tota persona que ha patit un contratemps amb la seva ajuda tècnica al carrer o al domicili i no pot fer ús d’aquesta. Lla reparació de les ajudes tècniques es fan a les instal·lacions de l’entitat.

L’AFIS (Associació Funcional per a la Integració Social) és una entitat sense afany de lucre, formada per persones amb diversitat funcional que, des del 2014, defensa els drets de les persones amb disCapacitat, treballa per millorar la qualitat de vida d’aquestes i per la seva plena inclusió a la societat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*